Senatory Poll
PARTY SECRETERY
TDV
Vote Now

Türk Demokrasi Vakfı olarak, Başkanımız Baki Mert, Antalya Milletvekilimiz  Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun , İzmir Milletvekilimiz Haydar Altıntaş, Genel Sekreterimiz Nur Kaan, Genel Sekreter Yardımcımız Gürkan Dilber, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Betül Akman, Doç. Dr. Rıfat Melih Aktaş,  Mustafa Kerpişçi ve Mütevelli üyemiz Av. Faruk Küçük’ten oluşan heyetimizle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı seçim zaferi nedeniyle tebrik etmek amacıyla hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaretimiz, demokratik değerlerin ve halk iradesinin önemini vurgulayan sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Başkan Mansur Yavaş, seçim sürecinde ortaya koyduğu dürüst ve şeffaf yönetim anlayışı ile halkın güvenini bir kez daha kazanarak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçildi. Kendisi, bu önemli başarısıyla sadece Ankaralıların değil, tüm Türkiye’nin takdirini toplamış durumda.

Ziyaret sırasında, Türk Demokrasi Vakfı olarak kendisine yeni döneminde başarılar diledik ve vakfımızın demokrasiye katkı sağlayan projeleri hakkında bilgiler verdik.

Başkan Yavaş, yerel yönetimlerde şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık ilkelerini benimseyerek, halkın ihtiyaç ve taleplerine öncelik verdiğini vurguladı. Bu ilkelerin, Ankara’nın daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent haline gelmesi için temel oluşturduğunu belirtti.

Başkan Yavaş, Türk Demokrasi Vakfı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerle iş birliği içinde olmasının önemine değindi. Bu tür ziyaretlerin ve diyalogların, demokratik kültürün güçlenmesine katkı sağladığını ifade etti.

Başkan Yavaş’a yeni dönemde de halkın refahı ve mutluluğu için yürüteceği çalışmalarda başarılar diliyoruz.

En İlgili Gönderi